ERT-certificering

European Registered Toxicologist (ERT)

Dansk Selskab for Toksikologi og Farmakologi (DSTF) varetager det nationale danske register over ERT-registrerede toksikologer efter standarder vedtaget af EUROTOX. Det danske register er en del af EUROTOX’ internationale ERT-register, og ERT-godkendte toksikologer i Danmark vil opnå optagelse i begge registre. Toksikologer kan ansøge om optagelse i det nationale danske ERT-register, såfremt de opfylder optagelsesbetingelserne samt bor og/eller arbejder i Danmark. Certificeringen skal fornys hvert femte år. Ansøgninger kan indsendes løbende og vurderes af panelet to gange årligt. Ansøgnings deadline er 1. april og 1. oktober. Evalueringstiden må forventes at være 2-3 måneder fra ansøgningsdeadline.
Bemærk, at der er et gebyr for ansøgning på DKK 750. Yderligere information vedrørende registreret, samt detaljerede optagelseskriterier (guidelines) er tilgængelig på engelsk.
Vi henviser til EUROTOX’ side for ERT, samt til nedenstående guidelines. Ansøgning om optagelse i registeret sker via DSTF.

Apply here